САТИС МЕНИДЖМЪНТ
  • Обадете ни се+359 878 104 802
  • Пишете ни office@satisbg.com

Услуги

Охранително наблюдение в реално време - НЕ САМО НА ЗАПИС

Охранително наблюдение – ЗАЩО ДА ИЗБЕРА НЕГО?

  • Намаляване на разходите за охрана и изключване на човешка грешка или умора
  • Предимство пред услугите по СОТ, които се използват ефективно предимно в затворени помещения без движение на лица или предмети в тях
  • Посредством наблюдението на системи за видеонаблюдение се постига – дистанционна визуална охрана на отворени или затворени помещения или пространства без значение има или не движение в тях
  • ПРЕВЕНЦИЯ – изключително предимство на този вид охрана, пред охраната със СОТ е възможността за превенция срещу посегателства върху охраняваното имущество. За разлика от СОТ системите, при които реакцията е обвързана с подаването на сигнал за взлом, тук по време на наблюдението в реално време можем да изпратим съответните органи на реда или екипи на място при обекта при съмнително движение на лица и МПС около охраняваните обекти, което от една страна реално би възпрепятствало посегателства върху имуществото на клиента, а от друга страна спестява много от разходите на клиента за ремонт или други.
  • Контрол на работното място и на наличности – благодарение на наблюдението в реално време е възможно да се контролират визуално дейностите на работниците и служителите на територията на охранявания обект. Тук изключително важен фактор, гарантиращ безпристрастността на контрола е локацията на наблюдаващото звено, което е изнесено извън структурата и обектите на работодателя физически и формално.
  • Недостатък - способът не е подходящ за извършване на контролно пропускателен режим при входно-изходните точки. За извършване на тази дейност се работи с предварително подготвен охранителен екип от специалисти по физическа охрана.

ВАЖНО!!!

С правилното позициониране на определен брой камери могат да бъдат обхванати цели помещения и площадки, а предаваните от обекта видео данни се организират по специален метод, който дава възможност всички охранявани помещения и площадки да станат част от визуалния спектър на зрението на един човек.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас!

За да получите ценова оферта можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас по друг начин.

Запитай за оферта

 
Код за сигурност( Капча )

Кликнете в/у изображението ако желаете да обновите кода.