За нас

ЗА КОМПАНИЯТА

САТИС е новата търговска марка на "Агенция за сградно управление и сигурност"- новаторска компания, предлагаща комплексни услуги в сферата на сградното управление и сигурността.

Създадена през 2008 г, компанията се наложи като един от лидерите на пазара, предлагайки комплексни услуги различни области на реализация.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани специалисти, които работят приоритетно върху повишаване качеството на предоставяните комплексни услуги.
 

ПРЕДИМСТВА

  • Мотивиран и прецизно подбран екип от млади специалисти;
  • Професионализъм – гарантиран чрез системното изграждане на знанията и уменията на нашите служители;
  • Сигурност – осъзнавайки високата икономическа и социална стойност на услугите, които предлагаме, ние сме готови да гарантираме първокласно качество на предлаганите от нас дейности;
  • Коректност – конфиденциалността и дискретността са наши водещи приоритети. Ние осигуряваме спокойствието и оправдаваме доверието на своите клиенти.
  • Чрез внедрени процедури за ограничен достъп и боравене с поверителна информация, ние гарантираме високо ниво на сигурност.
  • Комплексност на предлаганите услуги – ние предлагаме комплексен, завършен продукт, включващ всички необходими дейности по управлението на сгради и сигурността.


ЕКИПЪТ

В САТИС работят висококвалифицирани, прецизно подбрани специалисти. При постъпване на работа нашите служители преминават през специализирани индивидуални обучения. 

За да гарантираме качеството и професионализма на нашето обслужване, ние подлагаме нашите служители на периодични тестове и практически задачи в съответната изпитна форма и методи. 

Ние вярваме, че усвоените знания и прецизните критерии по отношение на дейността са в основата на успешното развитие и са гаранция за удовлетвореността на нашите клиенти.


ВИЗИЯТА

Ние се стремим да отстояваме лидерските си позиции на пазара, като гарантираме високо качество на предлаганите услуги, осигуряваме първокласно и специализирано обслужване на своите клиенти, както и високо ниво на защита на техните интереси.

Предимствата на предлаганите от нас услуги са: високо квалифициран екип от млади специалисти, мотивирани да поддържат силно конкурентно ниво на обслужване. Изграждане на системни модели за усъвършенстване и обогатяване уменията и познанията на служителите ни в областите ни на реализация.

Нашата цел е да затвърдим лидерската си позиция на динамично развиващия се пазар на дейностите по сградно управление и сигурност.