СОТ и паник бутон

СОТ и паник бутон

За да отговори и да се развие успоредно с нуждите на своите клиенти ръководният екип на САТИС СЕКЮРИТИ през 2013 година предложи на свободния пазар услугите по СОТ и реакция на паник бутон.

През 2013 година те бяха разработени в САТИС МЕНИДЖМЪНТ на база на натрупания дългогодишен опит в сферата на физическата охрана. Процесът на внедряването им е с гарантиран успех и качество, защото  следва етапите за внедряване на международно ниво, благодарение на внедрените в САТИС МЕНИДЖМЪНТ стандарти за:

 • Система за управление на качеството ISO 9001:2008
 • Система за управление на сигурността и информацията ISO 27001:2005
 • Система за управление на здравето и безопасността при работа OHSAS 18001:2007

Услугите по СОТ и реакция на паник бутон предлагани от САТИС МЕНИДЖМЪНТ  са на категорично ниво  отговарящо на съвременните изисквания за качество и се ползват с предимството на иновативния и модерен подход, възможен благодарение на иновативните технологии от нашето съвремие!

В САТИС МЕНИДЖМЪНТ работим с техника отговаряща на най-изгодните за клиента условия – качество, сервиз и най-добра цена. Използваме високотехнологични начини на защитена връзка с обектите под охрана, която гарантира комуникацията ни с тях и съответно сигурността на имуществото на нашия клиент.

Георги Георгиев, Прокурист на Сатис секюрити

В САТИС МЕНИДЖМЪНТ работят добре обучени и тренирани охранителни екипи, чийто шофьорски умения и способности за бърза и адекватна реакция са тествани първоначално и се подобряват периодично.

 

СОТ услуги

 • За да стартирате охранителен абонамент при нас трябва само да ни потърсите
 • За да се информирате за нашата ценова политика трябва да се свържете с нас или да ни изпратите запитване

Как се случва всичко това?

На САТИС СЕКЮРИТИ можете да поверите сигурността на Вашата собственост и ние МОЖЕМ:

Да Ви осигурим качествена техническа защита – процесът е свързан със:

 1. Извършване на оглед от компетентни лица, които ще Ви консултират и ще локализират критичните и опасни зони, водещи до уязвимост и създаващи риск за сигурността на Вашата собственост.
 2. Изготвяне на мотивирано охранително предложение, включващо и стойност на необходимите системи за сигурност.
 3. Да чуем Вашето мнение – обсъждане на специално изготвеното за Вас охранително предложение. Намиране на най-адекватното и ефективно решение, което ще гарантира сигурността на Вашата собственост и ще отговори на Вашите желания и изисквания.
 4. Изграждане на постоянна връзка с нас – денонощно, 24 часово и непрекъснато наблюдение за Вашата собственост! Чрез, свързване на изградените технически системи за охрана на обекта с ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР за наблюдение при САТИС СЕКЮРИТИ за сигурността на Вашата собственост бдят обучени и квалифицирани специалисти с реален опит и подготовка за реагиране/ реакция в кризисни ситуации. Връзката с нас е двойно подсигурена за да гарантира максимално ниво на сигурност.
 5. Навременна и адекватна реакция при алармен сигнал – в случай на опит за взломяване на охраняван от САТИС СЕКЮРИТИ обект монтираните технически системи за сигурност подават алармен сигнал в центъра за денонощно наблюдение при САТИС СЕКЮРИТИ и до най-близкия патрулен автомобил, който реагира незабавно на обекта.
 6. Вие не желаете реакция от нашите екипи – в този случай имате възможност да получавате директно от нашите оператори алармените сигнали от охранителната система, до избрано от Вас лице за контакт и по избран от Вас способ. За допълнително съдействие  или помощ можете да поддържате връзка с нашия оператор. 
 7. Вие вече имате изградена технически система за охрана на обект и искате да работим за Вас? САТИС СЕКЮРИТИ може да свърже Вашата съществуваща техническа система за охрана с ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР, който ще бди за сигурността на Вашето имущество и Вие ще решите – какви охранителни дейности желаете да извършим. Необходимо е единствено да извършим оглед на системите за сигурност за да можем да установим способа на свързването им.