Професионални консултации по зададени въпроси

Професионални консултации по зададени въпроси

НАШАТА ВИЗИЯ

Услугата, с която екипът на САТИС МЕНИДЖМЪНТ обогати портфолиото си през 2013 година.

Професионалните консултации по въпроси е услуга, която създадохме вдъхновени от стремежа си да предложим индивидуален подход  за всеки. Смятаме, че услугата позволява да откликнем на конкретните нужди на различните Етажни собствености в гр. Варна, на техните домоуправители и на собствениците в тях за да отговорим на точните и понякога болезнени въпроси, свързани с общото благоденствие на сградите, в които живеем и които ни заобикалят.

Чрез тази услуга създаваме възможност нашите експертиза и професионален опит да работят за Вас.

КАК СТАВА ТОВА?

  • Попитайте ни по тема, казус или въпрос, които вълнуват Вас или Етажната собственост в която живеете – по телефона, по e-mail, изпратете ни запитване, чрез сайта
  • Ще получите писмо или обаждане, с които ще уточним желаната от Вас форма на консултация – лично, по телефона или изпратена по e-mail
  • Ще уточним удобно за всички време, през което всичко това да се случи 

ПОДСКАЗКИ

Какви въпроси мога да задам?

Можете да ни попитате всичко, което Ви интересува в сферата на управлението на Етажната собственост

Колко ще ми струва?

Цената на консултацията се определя от нейната комплексност и от сложността на въпроса, по който Ви консултираме. След като се запознаем с Вашия казус ще можем да определим и стойността на консултацията.

Допълнителна информация:

Нашата мисия за услугата Професионални консултации е най-вече да споделим опитът и знанията, които имаме и те да бъдат достъпни не само за нашите редовни клиенти, но и за всички останали. Желанието ни е да подобрим нивото на обществената култура в сферата на управление на Етажната собственост и да вдъхнем увереност, на хората натоварени с не леките задачи на Домоуправителя, касиера и контрольора на една Етажната собственост. 

Имам въпрос, за който не съм сигурен/а дали е в сферата на Етажната собственост …

Моля, не се колебайте да се свържете с нас и да зададете своя въпрос. Нашето желание е да Ви бъдем максимално полезни в случая, дори и да не можем да Ви предложим професионална консултация по въпроса ще можем да Ви консултираме, къде можете да подадете граждански сигнал, кои са отговорните по темата институции, кои са компетентните органи за контрол и къде можете да ги намерите.